Do boleslavského divadla s Klubem důchodců odborů Kovo !

Dalším z míst, kde se ke společným aktivitám sdružují senioři, je Klub důchodců odborů Kovo MB Škoda Auto a.s. Sídlí v patrové budově vedle Domu kultury na Dukelská 1421 a realizuje různé aktivity pro bývalé zaměstnance Škoda Auto. Pokud se vám ale jejich akce líbí, může se zúčastnit kdokoli. Samozřejmě, pokud akce není zrovna zdarma, ale na vstupenky, tak zaplatíte trochu vyšší cenu, než mají členové klubu.

V současné době klub nabízí dvě divadelní představení hostujících souborů v Městském divadle Mladá Boleslav.

Čtvrtek 5.9. 2024 v 18:00
Východočeské divadlo Pardubice
POŘÁD JSEM TO JÁ

Hra se zabývá vážnou nemocí, je však také o trpělivosti, empatii a nepostrádá nadhled a humor. Jde o příběh ženy, která i přes omezení, daná postupujícím onemocněním, touží zůstat sama sebou. Její úsilí, zůstat stále tím, kým kdysi byla, je fascinující. V hlavní roli Petra Janečková v režii Kateřiny Duškové.
Vstupenky v prodeji v klubovně Klubu důchodců ve čtvrtek 29.9. 2024 mezi 9:00 -11:00. Doprodej další čtvrtek.

Středa 25.9. v 19:00
Činoherní klub Praha
BABYBOOM

Tragikomedie z porodnice. Autorka staví vedle sebe tři páry s odlišným přístupem k rodičovství, kteří se o vánočních svátcích ocitnou v porodnici a setkají se s odměřenou zdravotnicí, která má stejně jako oni, také svá tajemství. V režii Ondřeje Sokola hrají Lucie Žáčková, Jan Hájek, Markéta Stehlíková, Sandra Černodrinská a další.
Vstupenky:: člen KD 400,-Kč Externí: 590,- Kč
V prodeji v klubovně KD ve čtvrtek 12.9. 2024 mezi 9:00 -11:00. Doprodej další čtvrtek

Adresa Klubu důchodců KOVO – Dukelská 1421. Otevírací hodiny: každý čtvrtek 9:00 – 11:00

X
X