Připravuje se oslava Dne seniorů

Vyšší věk jakéhokoli člověka přináší spíše různé překážky. Ať to jsou fyzická omezení, nebo poranění duše, které sebou nese život. Většinou není jednoduché se s tím vším srovnat. Proto je dobré věnovat pozornost všem jedincům, kteří navzdory obtížím, skrytým či viditelným, zůstali aktivními občany i ve vyšším věku a mohou nás mladší, či své vrstevníky inspirovat přístupem k životu.

Město Mladá Boleslav a jeho partneři budou letos už po jedenácté udělovat takovým osobnostem ceny PRIMA SENIOR, v rámci oslav Mezinárodního dne seniorů.

Akce proběhne 2. 10. od 16:00 v Domě kultury Mladá Boleslav a zváni jsou všichni, kteří životem prošli až do seniorského věku. Slavnostní odpoledne zpříjemní hudebním vystoupením Petra Černocká i kapela k tanci a poslechu.

Vstup na akci je zdarma.

Srdečně vás zveme, při vystoupení Petry Černocké lze zavzpomínat na její čarodějnici Saxanu z Dívky na koštěti.Rodinná bláznivá komedie ze sedmdesátých let nám byla tehdy blízká a s pokročilým věkem můžeme podobné bláznivé atributy hledat i ve svých životech. Nakonec co je lepší, než se různým peripetiím zasmát.

X
X