ARNOŠT GOLDFLAM – autorské čtení a beseda

Něžně dobrodružné autorské čtení a beseda s Arnoštem Goldflamem 8.11:18:00. Sál H71 v Mladé Boleslavi

S osobností Arnošta Goldflama jste se jistě už někdy setkali. Pokud ne v divadle, tak na televizních obrazovkách, jako s hostem různých talk show či při uvádění vlastního pořadu. Nebo jste o něm četli v různých časopisech a novinách. Arnošt Goldflam je autor více než 40 divadelních dramatizací a více než 40 divadelních her, překládaných do řady jazyků, herec velkého počtu menších i větších rolí, režisér, moderátor, pedagog, skvělý vypravěč a spisovatel knih pro děti i dospělé. Má dar poetického humoru, který provází všechny jeho profese, tu spisovatelskou asi nejvíce.

V Mladé Boleslavi se s Arnoštem Goldflamem setkáme 8.11. Komunitní centrum Klementinka jej pozvalo na autorské čtení a besedu do svého nového sálu v Havlíčkově ulici 71.

Co bude Arnošt Goldflam číst a co se stane předmětem besedy? To zůstane do příchodu diváků trochu tajemstvím. Náš milý autor sebou poveze kufr knih a rozhodne se podle momentálního složení publika. I vy se můžete svou přítomností stát součástí tohoto něžného dobrodružství! Vhodné nejen pro dospělé, ale i školáky.

Víte že Arnošt Goldflam byl oceněn řadou významných cen, literárních i divadelních? Magnesia Litera 2005, Cena A. Radoka, Sukova cena, Cena křepelek a řada dalších, v r. 2011 byl oceněn jako „Živoucí poklad“ českého divadla!

Přijďte naslouchat i besedovat 8.11. od 18 hodin. Vstup 70 Kč. Do naplnění kapacity sálu H71. Tento nový prostor Klementinky najdete na adrese Havlíčkova 71 v domě s pečovatelskou službou, který stojí vedle průmyslové školy. V pravém křídle budovy, v přízemí.

X
X